Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού η Δ.Ε.Υ.Α. Καστοριάς συμμετείχε σε εκπαιδευτική δράση του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς. Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. κος Πέτρος Τόσκος ενημέρωσε τους μικρούς μαθητές του 5ου Νηπιαγωγείου Καστοριάς που παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μια σταγονοπαρέα στη λίμνη μας» για τις δράσεις της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και τους προσέφερε συμβολικά ένα παγουράκι και ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με χρήσιμες συμβουλές εξοικονόμησης νερού και πληροφορίες για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού.

Η διοίκηση και το προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α. Καστοριάς εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στο προσωπικό του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς και την διευθύντρια κα Μάγδα Γρηγορίου για τη συνεργασία και εύχονται την εποικοδομητική συνέχεια αυτής, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων για τη διαφύλαξη του πολύτιμου αγαθού, του νερού.

Μπορείτε να μεταφορτώσετε το φυλλάδιο της ΔΕΥΑΚ για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού πατώντας Φυλλάδιο_ΔΕΥΑΚ_ΠαγκόσμιαΗμέραΝερού_2022

ή σε εκτυπώσιμη μορφή (τρίπτυχο) ΦυλλάδιοΔΕΥΑΚ_εκτυπώσιμοΤρίπτυχο