Τις τελευταίες ημέρες, η κοινή γνώμη της Καστοριάς, γίνεται μάρτυρας της διασποράς ανακριβών ή και ψευδών ειδήσεων, ως προς την ασκούμενη τιμολογιακή πολιτική από τη διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καστοριάς.

Θέλουμε να ενημερώσουμε και να διαβεβαιώσουμε τους πολίτες του Δήμου Καστοριάς, ότι η ψηφισθείσα για το έτος 2021 τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΚ, περιέχει αποκλειστικά και μόνο μειώσεις στις χρεώσεις κυβικών, τόσο για πολίτες όσο και για επιχειρήσεις, γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά, έπειτα από χρόνια.

Πυλώνες της άσκησης ορθολογικής διοίκησης στη ΔΕΥΑ Καστοριάς, είναι η επίτευξη παροχής ποιοτικού πόσιμου νερού, η τήρηση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας, η καθημερινή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και υπηρεσιών μας, πάντα σε συνδυασμό με δίκαιες τιμολογήσεις απέναντι σε κάθε καταναλωτή.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι άπαντες οι ενδιαφερόμενοι, είτε πολίτες είτε πολιτικές ομάδες είναι ευπρόσδεκτοι στα γραφεία της επιχείρησης, ώστε να ενημερωθούν για κάθε ζήτημα που προκύπτει ή τους απασχολεί.

Σε περίπτωση που επαναληφθεί η δημοσίευση ψευδών ειδήσεων που αποκλειστικό σκοπό έχουν τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και την δυσφήμιση της επιχείρησης και της ασκούμενης πολιτικής, η επιχείρηση επιφυλάσσεται για την προάσπιση των δικαιωμάτων της, με κάθε νόμιμο τρόπο.